Solid Residence

Solid-Residence-Cazare-Mamaia (16)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (16)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (26)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (39)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (44)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (24)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (43)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (34)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (32)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (20)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (36)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (40)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (38)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (27)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (37)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (35)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (42)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (29)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (28)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (22)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (33)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (30)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (41)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (19)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (17)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (31)
Solid-Residence-Cazare-Mamaia (16) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (26) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (39) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (44) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (24) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (43) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (34) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (32) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (20) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (36) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (40) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (38) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (27) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (37) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (35) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (42) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (29) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (28) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (22) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (33) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (30) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (41) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (19) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (17) Solid-Residence-Cazare-Mamaia (31)

Solid Residence este o locatie de lux deschisa in vara anului 2015 cu o superba priveliste spre lacul Siutghiol, amplasat ideal in statiune intr-o zona linistita ferita de zgomotul de noapte, dar in acelasi timp ofera acces rapid catre toate atractiile statiunii.
Apartamentul de lux va ofera posibilitatea de a beneficia de serviciile numeroaselor plaje frumos amenajate, restaurante, terase, piscine, cluburi de noapte etc. . Fara a mai fi necesara deplasarea cu masina, distanta pana la destinati fiind foarte mica. Locatia este ideeala pentru familiile care au copii,datorita comfortului total superior unei camere de hotel.
Apartamentul cu 3 camere beneficiaza de o suprafata utila de 85 M2+ terasa de 10 m2 si este compartimentat astfel: Living generos cu bucatarie open-space , 2 dormitoare matrimoniale, baie
Apartamentul cu 2 camere beneficiaza de o suprafata utila de 60m2 + terasa de 10m2 si este compartimentat astfel : living generos cu bucatarie open-space, dormitor matrimonial , baie mare, dressing generos.
Garsoniera cu 1 camera beneficiaza de o suprafata utila de 30m2 si este compartimentata astfel : dormitor matrimoniale, bucatarie, baie
Fiecare apartament beneficiaza de 1 loc de parcare supravegheat video non stop + paza pe timpul noptii.


Dotari camere
Living – canapea extensibila, televizor led 100 cm, aer conditionat, zona de servit masa, masuta de cafea, terasa mare cu vedere spre lac.
Bucatarie open-space cu plita gaze, set de oale, farfurii de diferite dimensiuni, pahare, cani, tacamuri, hota, combina frigorifica.
Dormitor – pat matrimonial, dressing, aer conditionat, perne si pilota, lenjerii din bumbac indian, vedere spre lac si mare.
Baia – cabina dus, feon.
Alte dotari si servicii

 • internet wireless de mare viteza;
 • masa si fier de calcat;
 • lenjerii, perne si pilote
 • prosoape de fata si dus;
 • uscator de rufe;
  La cerere curatenie suplimentara contra cost cu schimbare de lenjerii si prosoape – (inclusa in oferta standard este curatenia de la inceputul fiecarui sejur)
  Dotari
  Internet, parcare, lift, aer conditionat
Call Now ButtonRezerva acum!